e-mail info@frankce.be     telefoon +32 472 92 50 71

Veel gestelde vragen

Waarom betalen voor teksten?

Ach, iedereen schrijft toch? De secretaresse, marketingmedewerker, student journalistiek, …

Waar maar …

  • Effectieve teksten die meer leads opleveren?
  • Met een wervende structuur en het juiste woordgebruik?
  • Met de juiste inhoudelijke keuzes? (argumenten/voordelen/accenten)
  • In foutloos Nederlands (standaardtaal) en een aantrekkelijke/consistente stijl?
  • Met aandacht voor SEO zodat je teksten ook gevonden worden in Google door je doelgroep of prospects?

Weer zo’n ex-journalist die zich even vlug copywriter noemt?

Vergeet het. De focus ligt op online copywriting & wervend schrijvenEen vak apart. En een bewuste keuze.

Al helpt de redactionele of journalistieke ervaring natuurlijk wel bij het uitspitten van een nieuw onderwerp, het interviewen (briefing) en het uitschrijven van long copy.

Alleen Nederlands?

Vooral Nederlands. Ik schrijf voor 90% copy in mijn moedertaal, want het gaat om copywriting waarbij elke letter en elk leesteken telt. 

Soms schrijf ik ook in het Engels, tenminste als de doelgroep niet uitsluitend uit native speakers bestaat. (Ik chat wel eens met een Schots lief van 20 jaar geleden. Dat helpt. ;-))

Vertalingen?

Passieve vertalingen. Ik vertaal/hertaal naar het Nederlands op basis van een Duitse, Franse of Engelse brontekst. Ja, wie weet zelfs vanuit het Wit-Russisch. Just ask.

Op zoek naar een alles-in-één-oplossing? Dan regel ik de vertaling voor jou. Ik besteed ze uit aan een collega-freelancer – een échte vertaler/hertaler – en je krijgt één factuur. Nog zo makkelijk.

Teksten online zetten in het CMS?

Tuurlijk. Geef mij toegang tot jouw website/CMS en ik zorg voor de rest. Welk systeem? Joomla, WordPress, Drupal, Magenta, …Voordeel? De beste garantie op een perfect eindresultaat.

Alleen maar teksten?

Yep, ieder zijn vak. Toegegeven, in mijn (semi-)vrije tijd knutsel ik wel eens een website ineen. (Deze bijvoorbeeld.) Of zelfs een video. Maar daar blijft het dan ook bij, er is een verschil tussen creatief knutselen en een expertise uitbouwen.

Nieuwe website nodig? Of een grafisch ontwerp? Ik verwijs je graag door naar een collega-freelancer in mijn netwerk. Niet zomaar een collega, maar een krak in zijn vak natuurlijk.

Een heel andere vraag?

Samenwerken?

fc
Bel of mail mij voor een verhelderende babbel over jouw project en/of voor een vrijblijvende offerte (inclusief actieplan).

Neem contact op