e-mail info@frankce.be     telefoon +32 472 92 50 71

Copywriter Gent?

Zit jouw bedrijf in Gent en zoek je een copywriter Gent? Dan kies je voor het meest praktische, want lange files maken korte meetings. En natuurlijk communiceer je het liefst met Gentenaren, nieuwe of oude.

Daarom kies je resoluut voor een Gentse copywriter: één die zijn pen in de Leie doopt, de strop om zijn nek torst en het vizier richting Belfort richt. Voor vree wijze tekst.

Gent : ICT-hoofdstad van Vlaanderen

Gent groeide in de afgelopen 15 jaar uit tot de ICT-hoofdstad van Vlaanderen. Sterker nog, sommigen beweren dat het nieuwe Silicon Valley gewoon in Gent ligt. De fiere stede bruist online én offline van de creativiteit met tal van initiatieven. iMinds bouwde samen met de Stad Gent aan nieuwe projecten, zoals een heus technologiepark in Zwijnaarde. En De Krook opende de deuren, een incubator voor creatieve, digitale bedrijven.

Copywriter Gent

Keizer Karel wijst de weg: start-ups en gevestigde internetbedrijven doen almaar meer een beroep op freelancers. Waarom? Omdat ze snel, flexibel en efficiënt werken. En omdat ze enorm gedreven zijn en uitblinken in hun expertise.

2 kantoren in Gent

Waar werkt jouw copywriter in Gent?

  1. Thuiskantoor: Octaaf Van Dammestraat 5, 9030 Mariakerke
  2. Coworking-kantoor: Dendermondsesteenweg 80, 9000 Gent

Afspreken doen we bij voorkeur in jouw kantoor of in een neutrale hotspot in het Gentse (bijv. Vooruit-café).

Voordelen?

Natuurlijk vermijden we graag files, kwestie van geen tijd te verliezen. Meer voordelen?

  • Flexibeler om af te spreken
  • Gentenaren helpen Gentenaren
  • Grotere bereikbaarheid en milieubewust
  • Kennis van de gevoeligheden van de lokale markt
  • Communicatie verloopt vaak vlotter met een streek- of stadsgenoot


Copywriter Gent of freelance expert?

Misschien zoek je geen Gentse copywriter maar eerder een webschrijver, SEO-kop, blog-krak, of folder-wonder. En toevallig vind je het ook nog eens erg handig dat die in Gent woont?

Vraag gerust een offerte. Lange termijnsamenwerking? Uitgebreid project? Laat ons afspreken achter jouw of mijn hoek, want goede buren maken vlotte afspraken.

Samenwerken?

fc
Bel of mail mij voor een verhelderende babbel over jouw project en/of voor een vrijblijvende offerte (inclusief actieplan).

Neem contact op